Hierontaa Helsingin Myllypurossa

Palveluihimme kuuluu klassinen hieronta, urheiluhieronta, purentalihasten hieronta sekä intialainen päähieronta. Vastaanottomme sijaitsee Helsingin Myllypurossa hyvien liikenneyhteyksien varrella, ihan metroaseman vieressä. Meille pääset vaivatta myös omalla autolla. Lisäksi tarjoamme yrityksille yrityshierontaa Helsingin, Espoon sekä Vantaan alueella.

Jos haluat pitää huolta elämänlaadustasi, parantaa toimintakykyäsi tai optimoida suorituskykyäsi, me autamme sinua!

Tarjoamme uusille asiakkaille ensimmäisen hierontakäynnin –50% normaalista hinnasta!
Meillä on käytössä myös epassi, smartum, edenred sekä eazybreak. Huomioithan, että edun on oltava kohdennettu hierontapalveluihin.
Tule kokeilemaan ja varaa aikasi nyt!

Klassinen hieronta

Klassisessa hieronnassa avataan lihasjumeja ja rentoutetaan hierottavia lihaksia. Hieronta ennaltaehkäisee erilaisten vaivojen ja vammojen syntymistä. Hieronta parantaa verenkiertoa ja vilkastuttaa aineenvaihdunta.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta auttaa urheilijaa palautumaan kovasta harjoituksesta ja tukee tavoitteiden saavuttamista. Otamme urheiluhieronnassa aina huomioon yksilölliset lajivaatimukset sekä urheilijan senhetkisen harjoitustilanteen. 

Purentalihasten käsittely

Purentaongelmat, hampaiden narskuttelu ja muut suun jännitystilat voivat heijastua särkynä ohimoille, niskaan ja hartioihin. Purentalihashieronnassa käsitellään hartiat, niska, kaulan lihakset sekä purentalihakset kasvojen alueelta.

Intialainen päähieronta

Kokonaisvaltaisesti rauhoittava ja rentouttava hieronta, jossa hierotaan hartioiden, niskan, kaulan, käsivarsien, kasvojen ja päänahan aluetta selinmakuulta. Intialainen päähieronta on oiva tapa rentoutua kiireisen ja stressaavan elämän keskellä.

Varaa hieronta helposti netissä

Yhteystiedot

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai soittaen!

Suomen Lihashuolto
info(*at*)suomenlihashuolto.fi
040 727 4632

Käyntisoite
Kivensilmänkuja 2
00920 Helsinki
3. kerros, ovi käytävän päässä vasemmalla
Katso Google Mapsissa

Ota yhteyttä!