Klassinen hieronta, urheiluhieronta, purentalihasten hieronta ja intialainen päähieronta Helsinki

Olivatpa kehosi haasteet sitten työstä, liikunnasta tai arjen kuormittavuudesta johtuvia, meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa auttaa sinua. 

Hieronta helpottaa lihaskipuja, migreeniä ja päänsärkyä, parantaa nivelten liikkuvuutta sekä lievittää stressiä. Hieronta myös ennaltaehkäisee erilaisia jännitystiloja, ja auttaa palautumaan nopeammin rasituksesta. Hieronta on lihaskudosten käsittelyä, joka tehostaa aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa.

Klassinen hieronta

Klassisessa hieronnassa avataan lihasjumeja ja rentoutetaan hierottavia lihaksia. Hieronta ennaltaehkäisee erilaisten vaivojen ja vammojen syntymistä. Hieronta parantaa verenkiertoa ja vilkastuttaa aineenvaihdunta.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta auttaa urheilijaa palautumaan kovasta harjoituksesta ja tukee tavoitteiden saavuttamista. Otamme urheiluhieronnassa aina huomioon yksilölliset lajivaatimukset sekä urheilijan senhetkisen harjoitustilanteen. 

Purentalihasten käsittely

Purentaongelmat, hampaiden narskuttelu ja muut suun jännitystilat voivat heijastua särkynä ohimoille, niskaan ja hartioihin. Purentalihashieronnassa käsitellään hartiat, niska, kaulan lihakset sekä purentalihakset kasvojen alueelta.

Intialainen päähieronta

Kokonaisvaltaisesti rauhoittava ja rentouttava hieronta, jossa hierotaan hartioiden, niskan, kaulan, käsivarsien, kasvojen ja päänahan aluetta selinmakuulta. Intialainen päähieronta on oiva tapa rentoutua kiireisen ja stressaavan elämän keskellä.

Hierojat

Riku Niemi

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Etelä-Pohjanmaan urheiluhierojakoulusta vuonna 2013. Olen käynyt lisäksi akupunktion ja ortopedisen osteopatian opintoja, joiden oppeja hyödynnän asiakastyössäni.

Olen toiminut vuodesta 2016 lähtien Suomen painimaajoukkueen hierojana ja ollut mukana lukuisissa leiri- ja arvokisoissa ympäri maailmaa. Lisäksi olen ollut Olympic Team Finlandin lihashuoltajana European Gameseissa vuonna 2019 sekä nyrkkeilyn MM-kilpailuissa ja olympiakarsinnoissa vuonna 2019.

Kesällä 2021 olin osa olympiatiimiä Tokion Olympialaisissa vastaamassa urheilijoiden lihashuollosta.

Vaikka vastaanotollani käykin monen lajin huippu-urheilijoita, käy asiakkaanani myös monenlaisia ihmisiä erilaisten tuki- ja liikuntaelimistön haasteiden kanssa. Lisäksi teen yrityshierontoja sopimusasiakkaillemme.

Käytän hoidoissani erilaisia manuaalisen terapian tekniikoita ja hyödynnän asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaan hieronnassa myös akupunktiota. Palveluihini kuuluu myös purentalihasten hieronta. 

Nanne Niemi

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Hierojakoulu Relaxilta helmikuussa 2022. Olen aina ollut kiinnostunut ihmiskehon fysiologiasta ja hyvinvoinnista. Minulle on tärkeää voida tehdä työtä, jonka avulla voin auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Myös urheilu on ollut aina lähellä sydäntäni ja minulla onkin pitkä historia voimistelun parissa, ensin voimistelijana, sitten valmentajana ja nykyisin kouluttajana. 

Mielenkiintoni kehonhuoltoa kohtaan lähti omien niska- ja selkäongelmieni kautta. Seurattuani Rikun intohimoista työskentelyä hieronnan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa, myös minulle syttyi ajatus hieronta-alan ammattilaiseksi ryhtymisestä. Lopulta Rikun kannustamana hain opiskelemaan hierojaksi. Tarjoan Myllypuron toimipisteessämme hieronnan lisäksi intialaista päähierontaa sekä teen yrityskäyntejä sopimusasiakkaillemme. 

Haluatko lisätietoja palveluistamme?

Onko sinulla kysymyksiä palveluistamme tai haluatko saada räätälöidyn tarjouksen hoitokokonaisuudesta? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai soittaen!

Suomen Lihashuolto
info(*at*)suomenlihashuolto.fi
040 727 4632

Käyntisoite
Kivensilmänkuja 2
00920 Helsinki
3. kerros, ovi käytävän päässä vasemmalla
Katso Google Mapsissa

Hieronta-ajan varaaminen onnistuu helpoiten sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä.

Yhteydenottolomake