Laadukasta yritys- ja tilaushierontaa Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella

Tavoitteemme on tukea henkilökunnan työkykyä ja edistää hyvinvointia sekä auttaa yrityksiä pienentämään henkilöstökuluja tarjoamalla ennaltaehkäisevää ja kustannustehokasta hierontapalvelua. Hierontapalvelumme on ammattitaitoista ja hintamme kilpailukykyiset.

Palvelumme on investointi, joka kannattaa!

Miksi työpaikalla kannattaa tarjota hierontapalveluita

Henkilöstö on yrityksen tärkein valtti, jonka hyvinvoinnista ja jaksamisesta kannattaa pitää huolta. Me autamme sinua siinä!

Vaivojen ennaltaehkäisy

Liikuntaelimistön vaivat ovat kaikkein tavallisimpia työhön liittyviä terveysongelmia. Tuki- ja liikuntaelinvaivat ovat useimmiten syynä myös sairaspoissaoloihin, etenkin erilaiset niska-, hartia- ja selkäongelmat sekä kiputilat. Nämä vaivat vaikuttavat sekä työn sujuvuuteen että yksilön elämänlaatuun.

Vähemmän sairaspoissaoloja

Koska sairaspoissaolojen määrä on kasvussa, on perusteltua panostaa entistä enemmän työntekijöiden hyvinvoinnin lisäämiseen, työssä jaksamiseen, työkyvyn ylläpitämiseen ja sairauksien ennaltaehkäisemiseen. Hieronnalla on selkeät kustannussäästöt, sillä se vaikuttaa suoraa työntekijöiden työkykyyn.

Parempi kokonaisvaltainen hyvinvointi

Hieronta helpottaa lihaskipuja, migreeniä ja päänsärkyä, parantaa nivelten liikkuvuutta sekä lievittää stressiä. Hieronta myös ennaltaehkäisee erilaisia jännitystiloja ja auttaa palautumaan rasituksesta.

 

Palvelut yrityksille

Tarjoamme hierontapalveluja sopimuksen mukaan 1-4 kertaa kuukaudessa yrityksen omissa tiloissa työajalla. Tämä on loistava ratkaisu, sillä tällöin palvelua käyttävät henkilöstöstä myös ne, jotka eivät muuten hierojalla kävisi. Tarjoamme aina yritysasiakkaillemme kilpailukykyisen hinnoittelun.

Kustannusvaihtoehdot ovat meillä joustavat:

Työnantaja kustantaa hieronnan

Työnantaja voi kustantaa hieronnan työntekijälle kokonaan tai osittain. Tämä kannustaa työntekijää käyttämään hierontapalvelua, jolloin myös työkyky ja -hyvinvointi paranevat.

Työntekijä kustantaa hieronnan

Työntekijä kustantaa hieronnan kokonaan itse. Työntekijä säästää vaivaa ja aikaa, kun hierontapalvelu tuodaan hänen lähelleen; työpaikalle. Näin hänen on helppo käyttää hierontapalvelua säännöllisesti.

Me tarjoamme teille oman sähköisen ajanvarauspalvelun, josta henkilöstö voi varata tai peruuttaa hieronta-aikoja. Hieroja tuo mukanaan kaiken tarvittavan, joten yritykseltä tarvitsemme ainoastaan hierontaan soveltuvan rauhallisen tilan. Ennen hierontapalveluiden aloittamista sovitaan hierontojen toteuttamisesta käytännössä.

 

Tilaa hieroja työpaikalle

Haluatko kuulla lisää palveluistamme tai saada räätälöidyn tarjouksen yrityksellesi? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, sähköpostitse tai soittaen!

Suomen Lihashuolto
info(*at*)suomenlihashuolto.fi
050 306 7470

Ota yhteyttä